• KONTAKT

Kontakt.

E-post.

info@nylook.se

 

Telefon.
072-203 89 84

 

Postadress.

NY LOOK
Ewa Sjölin

Västra Norrlandsgatan 18 A

903 27 Umeå

Jag som gjort den här hemsidan är utbildad i makeup, stil- och färganalys av Git Varé, grundare av Make Up Academy i Tyskland, samt Color Me Beautiful i Stockholm.

Jag har alltid känt stor passion för färg, form och kvalitet och haft förmånen att arbeta med flera av de lyxigaste varumärkena inom mode och kosmetik. Under många år kombinerade jag min stylingverksamhet med en egen Kanebo skönhetsbutik. Idéen till färgpassen fick jag helt enkelt av att jag inte kände mig helt nöjd med de färgpass som erbjöds. Jag beslöt mig för att ta fram ett färgpass som både var praktiskt och snyggt att ta fram ur handväskan. Färgpassen säljs till ett flertal salonger i Sverige, en del finns namngivna här på hemsidan. Känner du dig osäker på vilken årstid du tillhör ska du naturligtvis vända dig dit och få en färganalys utförd. Det är ju också en väldigt trevlig upplevelse.

 

 

 

  Vänliga hälsningar

9

Personal shopper, makeupartist, modebutik, optiker, parfymeri - erbjud dina kunder en extravagant service med färgrådgivning. Ett lyxigt draperingsset med 45 utvalda nyanser finns just nu i lager för omgående leverans. (Ordinarie leveranstid 3-4 veckor.) Läs mer och beställ på hemsidan. Länk i bion. #gefärgråd #personalshopper #parfymeri #mode #skönhet #makeupartist #skönhetskväll #visning #kundkväll #färgrådgivning #färganalys #draperingsset #färgpass #nylook #sensailipstick #carolineabram #mykita