• SHOP

PRADA & FÄRGPASS

Ord. pris: 
645 kr
Pris:
595 kr
Inkl. 6% Moms
Du sparar: 
50 kr (8%)
Antal:
PRADA & FÄRGPASS
Erbjudandet gäller till och med 2017-12-17
(Begränsat antal)


The little book of Prada
Om du gillar mode kommer du att älska den här fina boken skriven av stylisten och journalisten Laia Farran Graves, som har arbetat på Vogue, InStyle, Glamour, Marie Claire och Sunday Times Style.

Dokumenterad historia om familjen Prada och deras varumärke. Boken representerar en summering av Miuccia Pradas huvudsamlingar och verk. Inkluderar även lanseringen av Miu Miu-linjen samt visar varumärkets betoning av diskretion elegans och lyx. Avancerade tyger och originell design ger oss läsare en omtumlande resa. Boken följer en biografisk kronologi och beskriver ursprunget till varumärket, dess lädervaror och tillverkare. Vi får följa med Miuccia Prada i hennes liv och karriär. Med kapitel organiserade i samlingar som konst, influenser, samarbeten, teman, parfym och skönhetslinjer. Härliga fotografier av hennes färdiga mönster tillsammans med närbilder och detaljer skildras staten och innovationen till detta inflytelserika modehus och kvinnan bakom.
Språk: Engelska
Antal sidor: 160
Utg.datum: 2012-05-10
Illustrationer: 150 illustrations
Dimensioner: 177 x 127 x 19 mm

Inspirerande färgpass
Färgpasset innehåller 25 färgprover i tyg på de bästa bas- och accentfärgerna och råd om hur dessa kan användas för att få basgarderoben att fungera maximalt.

I färgpasset kan du läsa vilka makeupfärger som harmonierar med din färgskala och vilka smycken som förhöjer dina färger. Hårfärger, glasögonbågar, basfärger för skor, väskor och handskar och dina vackraste nyanser på strumpor ingår också i tipsen.
Välj din årstidstyp vid beställning.
 
FRI FRAKT