• FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR.

KÖP.
Alla priser inkluderar 25% moms. När du handlar av oss kan du använda Payson för en enkel och trygg betalning. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).
Läs mer om Payson här: www.payson.se
Är du under 18 år krävs målsmans underskrift för att handla hos oss.

LEVERANS.
Dina varor skickas med Postnord i en kartong eller bubbelpåse med skyddande silkespapper. Det är fri frakt inom Sverige på order från 240 kr. På order under 240 kr tillkommer 29 kr i fraktkostnad.
Beräknad leveranstid är 1-3 vardagar. Vid beställningsvara, som draperingsset, är leveranstiden beroende av säsong. Vänligen sänd en förfrågan för exakt leveranstid till info@nylook.se.

ÅNGERRÄTT.
Du har rätt i enlighet med distansförsäljningslagen att ångra (detta gäller ej företag) ditt köp inom 14 dagar från mottagandet. Varan skall då vara oanvänd.
Ångerrätten gäller ej:

  • reavaror
  • draperingstyger då dessa är en beställningsvara
  • örhängen på grund av hälsohygieniska skäl

Du står för returkostnaderna och att varan skickas på ett säkert sätt. Du är själv ansvarig för att din retur kommer fram till oss och väljer om du skickar ditt brev som vanligt brev eller som rekommenderad post. Dina pengar återbetalas inom 30 dagar.
Vänligen kontakta oss alltid innan du
sänder tillbaka din retur:
info@nylook.se
072-203 89 84

REKLAMATION.
Om du upptäcker att din vara är skadad på något vis, har du som kund rätt att reklamera din vara
och ersätts för eventuella kostnader (returfrakt) vid godkänd reklamation.
Reklamationer avseende transportskador skall meddelas posten så snart de upptäcks men dock ej senare än 7 dagar.

OM PAYSONFAKTURA.
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

INFORMATION OM PANTSÄTTNING.
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

ÖVRIG INFORMATION.

Dina kontaktuppgifter kommer endast att ses och behandlas av NY LOOK. Är det något som är oklart, eller om du har några andra frågor, så tveka inte att kontakta oss: info@nylook.se

NY LOOK innehar F-skattsedel.

Tack för att du handlar av oss!

Ewa Sjölin, NY LOOK