• BÖRJA ENKELT

BÖRJA ENKELT.

Och samla allt i ett exklusivt färgpass.

Man har två-tre färgnyanser som ger det riktiga lyftet. Satsa på de färgerna plus din bästa "vita" när du bygger din basgarderob. Därtill behövs en till två neutrala färger att bära på basplagg. Färgprover hittar du i färgpasset.

Önskar du hjälp av expertögon är en färganalys väl investerade pengar som ger kicken att komma igång. Du får då dina lyftande nyanser markerade i färgpasset. Det absolut viktigaste att ta reda på är om man är varm eller kall. Världens mest professionella makeup får dig bara att se trött ut om du valt fel underton på färgerna. Detsamma gäller hårfärgen och det du bär upptill mot ansiktet.

Ett bra tips är att boka tid i en märkesdisk hos exempelvis NK Kosmetik. Där är de välutbildade och du kan lita på att de ser om din underton är varm eller kall. Handlar du de produkter de rekommenderar brukar priset för makeupkonsultationen dras av.
I färgpasset finns rekommenderade färger för din färgtyp. När du fått din makeupkonsultation kan du även fylla i dina personliga färger så att du har alla tips och färgprover samlade i färgpasset.

Satsa redan nu på en ordentlig garderobsrensning. Ta ut alla dina kläder och häng endast tillbaka de plagg du verkligen trivs i. Där har du din stil.