• KONTAKT

NY LOOK

E-post.

info@nylook.se

 

Telefon.
072-203 89 84

 

Postadress.

NY LOOK
Västra Norrlandsgatan 18 A
903 27 Umeå

Jag som gjort den här hemsidan är utbildad i makeup, stil- och färganalys av Git Varé, grundare av Make Up Academy i Tyskland, samt Color Me Beautiful i Stockholm.

Jag har alltid känt stor passion för färg, form och kvalitet och haft förmånen att arbeta med flera av de lyxigaste varumärkena inom mode och kosmetik. Under många år kombinerade jag min stylingverksamhet med en egen Kanebo Sensai skönhetsbutik. Idéen till färgpassen fick jag helt enkelt av att jag inte kände mig helt nöjd med de färgpass som erbjöds. Jag beslöt mig för att ta fram ett färgpass som både var snyggt och praktiskt att använda. Färgpassen säljs till ett flertal salonger och stylister i Sverige, en del finns namngivna här på hemsidan. Känner du dig osäker på  dina färger ska du naturligtvis vända dig dit och få en färganalys utförd. Det är ju också en väldigt trevlig upplevelse.
För professionellt bruk finns även ett exklusivt och lättanvändligt draperingsset att beställa. Bland kunderna finns personal shoppers, färganalytiker, konstnärer, modebutiker och makeupartister i Sverige och England.

Vänliga hälsningar

Vad kan väl vara roligare än att planera garderoben inför den kommande våren? Kanske känner du för att testa en look som visar din innersta stil (och inte någon annans). Att våga prova nytt och känna att man prickat rätt kan verkligen lyfta humöret. #färgrådgivning #personligstil #vårmode2023 #tommyhilfiger #gestuz #personalshopper #stylist #färgpass #styleinspo #nylook