• KONTAKT

NY LOOK

E-post.

info@nylook.se

Adress.
NY LOOK
Ringvägen 74
904 21 Umeå

 

Telefon.
072-203 89 84

Jag som gjort den här hemsidan är utbildad i makeup, stil- och färganalys av Git Varé, grundare av Make Up Academy i Tyskland, samt Color Me Beautiful i Stockholm.

Jag har alltid känt stor passion för färg, form och kvalitet och haft förmånen att arbeta med flera av de lyxigaste varumärkena inom mode och kosmetik. Under många år kombinerade jag min stylingverksamhet med en egen Kanebo Sensai skönhetsbutik. Idéen till färgpassen fick jag helt enkelt av att jag inte kände mig helt nöjd med de färgpass som erbjöds. Jag beslöt mig för att ta fram ett färgpass som både var snyggt och praktiskt att använda. Färgpassen säljs till ett flertal salonger och stylister i Sverige, en del finns namngivna här på hemsidan. Känner du dig osäker på  dina färger ska du naturligtvis vända dig dit och få en färganalys utförd. Det är ju också en väldigt trevlig upplevelse.
För professionellt bruk finns även ett exklusivt och lättanvändligt draperingsset att beställa. Bland kunderna finns personal shoppers, färganalytiker, konstnärer, modebutiker och makeupartister i Sverige och England.

Vänliga hälsningar