• BUTIKSTIPS

BUTIKSTIPS.

Sveriges vackraste varuhus där köpupplevelsen länge dröjer sig kvar. Här kan du också beställa tid för personlig stilrådgivning.Är du inte jätteduktig på makeup - välj en dyrare ögonskugga och få ett jämnt och proffsigt resultat. En av de bästa skuggorna kommer från Giorgio Armani. Säljs i Sverige hos NK och PUB.

Butiken med budskapet att kunden ska vara kreativ och sätta ihop en egen stil. Fina kläder i bra kvalitet och med bra priser.

Lyxiga örhängen förhöjer din look såväl till fest som vardag. Vackra accessoarer i fina färger finner du i NY LOOKs webshop.

Här hittar du snygga, stilrena kläder som ser dyrare ut än vad de är.

Liksom hos ZARA finns här stilrena plagg  i bra kvalitet, i förhållande till priset.

För dig som enbart nöjer dig med det bästa eller letar inspiration till en ny look.

Din favoritklänning hittar du här. Härliga färger och modeller som passar både vardag och fest beroende på vad du bär till. Tilldelades Guldknappen Läsarnas pris 2012 av Damernas Värld.

Inte bara snygga strumpor.

Kvinnlig stil i de finaste färgkombinationer. Vann för fjärde året priset som Årets Designer på ELLE-galan 2019.

Skjortor, design Linnea Braun. Superkvalitet och jättesnygga till både jeans och kostymbyxa.

Stora, vackra sjalar i ljuvlig kvalitet som enkelt förhöjer din outfit. Häng den över bröstet och fäst med ett skärp i midjan som på catwalken.

Underbar hudvård som ger dig den finaste silkeshy.

Ungdomselixir i tablettform.

Simon & Tomas - professionella och trevliga med alla.

Pampig entré, NK Stockholm. Foto: NY LOOK

Ljusrosa örringar med knistrande kristaller, NY LOOK.

Klänning Greta.

Väska & Other Stories.

Ett riktigt proffs på att se vilka makeupfärger som lyfter dig är Ulrika vid Lancome-disken på NK. Så skönt att sedan slippa felaktiga dyrköp som ligger och skräpar på badrumshyllan. Makeupen är gratis om du handlar för minst 400 kr (vardagsmakeup) eller minst 800 kr (kvällsmakeup). Ta med ditt färgpass och få färgerna ifyllda så har du dina bästa färgval för både kläder och makeup samlade i din personliga svarta bok. En smart hjälpreda för dig som vill downsizea din kläd- och makeupgarderob. Bild 1. Sista steget i makeupen - en fräsch spraydusch som fixerar makeupen Bild 2 och 3. Fuktgivande foundation i samma ton som hudfärgen ger en naturlig look Bild 4. Ögonmakeup i rätt färger och teknik Bild 5. Valda färger antecknas i färgpasset Bild 6. Färgpass för kläder och makeup kan du köpa på hemsidan eller boka tid för färganalys så ingår färgpasset. Se NY LOOKs hemsida @nordiskakompaniet #nk #nordiskakompaniet #lancome #makeup #makeupartist #färgrådgivning #färganalys #draperingsset #färgpass #nylook