• BLOGG

Basgarderob

Vad som bör ingå i en basgarderob är högst individuellt utifrån livsstil och personlig stil.
Ett par raka jeans, en kostym och en pennkjol är inga måsten i garderoben om det är plagg man inte kan tänka sig att bära eller har behov av. En kostym eller dräkt är däremot den bästa garderobsinvestering man kan göra om man bär det i jobbet eftersom kombinationsmöjligheterna nästan blir oändliga.  Och ett par jeans är perfekt att finna i garderoben, om man gillar jeans, men andra typer av byxor i ledig stil är precis lika rätt. Utgå alltid från din egen personliga stil, dina behov och dina färger så blir basgarderoben perfekt. Nedan några förslag på vad som kan ingå, och som inbördes passar ihop - vilket är A och O för en basgarderob.

En snygg ljus skjorta liksom cashmeretröjan är två smarta inköp till basgarderoben. Sidenskjorta i gråbeige från Massimo Dutti. Puderrosa cashmeretröja från H&M.

Väska och skor behöver inte vara i samma färg men det underlättar. Väska och stövlett i bordeaux från Royal Republiq resp. Office.

Svarta skinnbyxor i ledig modell från Massimo Dutti. Välsittande t-shirt´s finns hos Filippa K.

En snygg kofta är ett alternativ till kavaj och ett par diskret lyxiga örhängen förhöjer looken betydligt. Silvergrå kofta från Hugo Boss, örhängen Emporio Armani.

Byxa Emporio Armani och fuskpäls från Selected Femme, båda i marinblått.

Mer tips finns under inlägget "Fyra steg till en basgarderob."

EWA SJÖLIN, NY LOOK

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-