• BLOGG

Elegant i ton-i-ton

Ton-i-ton kombinationer är det enklaste sättet att skapa ett lyxigt och elegant utseende som dessutom ger illusionen av att man ser lite längre ut. Använd samma färg från topp till tå eller varierande nyanser av samma färg.
Här följer några tips som hjälper dig att leka med det du redan har i din garderob eller kanske hitta några nya outfitkombinationer du inte har provat tidigare.

Struktur är nyckeln.

För att göra din monokromatiska ensemble intressant, blanda olika strukturer. Detta kommer att förhindra att ditt utseende blir alltför endimensionellt. En stickad tröja med en siden- eller satinkjol av samma eller liknande ton ger en lyxig kontrast. Stövlar och väska i läder adderar ytterligare kontrast.

Prova olika toner.

Testa att kombinera olika toner av samma färg. Lek med mörkare och ljusare versioner.

... en ullkostym i klassisk marinblått får det lilla extra med isig blå väska och blanka marinblå lackpumps.

Mönster som exempelvis leopard.

Till en kamelfärgad outfit blir djurtryck som innehåller kamel effektfullt, genomtänkt och snyggt. 

Välj färger som passar din hudton.

Det är ingen mening att klä sig i en färg om det inte passar din hudton. De rätta färgerna kommer att göra hela skillnaden, de kan få dig att se friskare och fräschare ut, dina ögon och din hud mer strålande. Tveka inte att boka tid för färgrådgivning om du känner dig osäker. Du kan också prova att färganalysera dig själv här.

EWA SJÖLIN, NY LOOK

Kommentarer

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-