• BLOGG

Fransk manschett

Balossa.

Detaljer som sätter fokus på händerna

Manschettskjorta från Stenströms där ljusblå manschettknutar ingår. Komplettera med dina favoritfärger. Manschettskjorta från Stenströms där ljusblå manschettknutar ingår. Komplettera med dina favoritfärger.

En snygg vit skjorta är ett fantastiskt basplagg värt att investera i. Lägg ner lite tid på att finna en modell som både sitter bra och är i den bästa kvalitet som din plånbok tillåter. Tips på märken är BalossaFilippa K, The Shirt Factory och Stenströms. Med en fransk manschett (dubbelvikt manschett) kommer skjortan att ge ett lite lyxigare intryck. Franska manschetter är mer framträdande för ögat på grund av det extra tyget och manschettknappen som krävs för att hålla ihop ärmlinningen. Fokus hamnar på händerna. Välj manschettknutar i tyg för en elegant avslappnad stil som passar till allt från jeansen till långkjolen. Bollarna träs enkelt genom hålen på skjortans manschett. En snygg detalj som förhöjer looken ännu ett steg är att måla naglarna med ett matchande nagellack.

Tygknutar och nagellack för dig som älskar blått. 

Gröna tygknutar och nagellack i olivgrönmetallic.

Tygknutar och nagellack i frisk apelsinorange.

Tygknutar och nagellack i bärigt rosa nyans.

Tygknutar och nagellack i lila.

Guldfärgade tygknutar med matchande nagellack.

EWA SJÖLIN, NY LOOK

Kommentarer

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-