• BLOGG

Röd behå & italiensk vikning

Jean Paul Gaultier för La Perla.

RÖTT UNDER VITT.

Visste du att vita underkläder har en förmåga att synas genom kläderna om du bär vitt. Lösningen är att minska kontrasten mellan färgen på underplagget och hudtonen. Beige och ljusrosa toner är bra alternativ men även rött blir osynligt om du är lite solbrun eller har en mörkare hudton. Så älskar du vita kläder kanske det är dags att uppdatera underklädesgarderoben. Be en bh-expert om hjälp att prova ut rätt modell och storlek och du kommer att se en skillnad du inte kunnat drömma om.

ITALIENSK VIKNING.

Ha en fräsch vit skjorta i garderoben och du har ett plagg som passar till allt. En långärmad modell är att föredra eftersom den är mer användbar och ger en betydligt mer välklädd look än en kortärmad. Vill du ha en coolt avslappnad stil viker du bara upp ärmarna. Man får ett snyggt uppvik om man först rullar upp ärmen till strax under armbågen, rullar upp den igen och lämnar en manschettlängd som visas under själva manschetten. Rulla den sedan en gång till för att täcka manschetten (se de fyra stegen ovan).
Detta snygga trick säkerställer också att dina upprullade ärmar hålls kvar på plats hela dagen. Kombinera dina snyggt uppkavlade ärmar med kostymbyxor, jeans eller kjol, som stilsäkra Victoria Beckham.

 

EWA SJÖLIN, NY LOOK

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Erika A » Vårfräsch:  ”Hej! Bra inlägg med inspiration vad man kan köpa. Den polo från Mango som du län..”

  • Cecilia » Chic i väst:  ”Look nr 5. Tack för tipset, den kommer att hamna i min garderob!”

  • Annica » Chic i väst:  ”Det är väldigt fina tips här! Jag prenumererar gärna på nya inlägg, går det? Det..”

  • Eva Nilsson » Väst hösten 2021:  ”Look nr 10 eftersom jag just köpt denna väst!Hälsn.Eva”

  • enna » Vilken är din styrkefärg?:  ”Om det är en färg som inte tillhör den neutrala färgpaletten så är det rosa som ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-