• BLOGG

Skräddarsydd kashmir

Kashmirplagg från skånska House of Knitting.
Välj kvalitet framför kvantitet och investera i en skräddarsydd kashmirtröja till basgarderoben. Tröjan stickas i den finaste kashmir, helt utan sömmar, och resultatet blir en passform som ger känslan av att nästan rinna på kroppen.
Du väljer färg, halsringning och modell och får ett unikt kvalitetsbasplagg som blir en garderobsräddare att glädjas åt vid många tillfällen. Ett tips när du ska bestämma färg är att satsa på den färg som är din no. 1. Färgen som gör att du känner dig fräsch och pigg till mods. Så titta i ditt färgpass och tänk till innan du bestämmer dig, för din kashmirtröja kommer att hålla i många år framåt.

Välj din favorit bland många nyanser.

Ullen kommer från bergslevande kashmirgetter och det är det fina underhåret från delen under hakan och ner under magen som används. Där är stråna mjuka, tunna och långa och det innebär att risken för noppor minimeras. Färgen som används vid infärgningen är miljövänlig och vattnet kan åter släppas ut i den sjö som det kom ifrån.

Tröja och halsduk från House of Knitting. Pris 3900 resp. 1500 kr.

Kontakta Anna hos House of Knitting om du önskar göra en beställning. Och ta gärna en titt på deras hemsida och instagram för mer information.


EWA SJÖLIN, NY LOOK

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-