• BLOGG

Om hudtonen är varm och håret grått 

Speciellt "höstar" får gärna tänka till lite extra kring färgerna i garderoben om man ändrar hårfärgen till grått. Har du gjort färganalys för länge sedan kan du uppdatera den, så att du får nya, fräscha tips som förhöjer den nya looken.

NÅGRA TIPS

Undvik beige och brunt närmast ansiktet som bara kommer att göra så att du ser urtvättad ut. Bär dessa färger nertill istället och kombinera med en accentfärg upptill.

Rött är jättevackert till grått hår, välj scharlakansrött (scarlet red) eller den lite svalare hallonröda. Man klär nämligen i en del nyanser som ligger på gränsen mellan varm och kall när de egna färgerna fått en blandning av varmt och kallt. 

Snygg röd nyans för naglarna. ALL I AM BEAUTY.

Välj grönturkos framför gulgröna nyanser när håret blivit grått. Båda finns i färgpasset för höst men den högra klär dig nu bättre.

Twist & Tango

Tycker du om blått prova en blå med lila skiftning. Klänning i violet blue från Twist & Tango. (Benämns ljust varmblå i färgpasset för höst.) Denimplagg får gärna ha en ljus-mellanljus tvätt.

Hillary.

Orange och korall är jättefina färger till grått hår och är att föredra framför murriga senapsfärger och rost. Den korallfärgade klänningen nedan kommer från Camilla Thulin.

Klänning Camilla Thulin
Sensai.

Återfuktande, färgat läppglans som ger en fylligare effekt och naturlig, fräsch look. Testa gärna de nya färgerna från Sensai.

PERSONLIG RÅDGIVNING

Sist men inte minst, våga testa nya färger och kombinationer. Boka gärna tid för färganalys om du känner att du skulle behöva en knuff och lite personliga tips.

EWA SJÖLIN, NY LOOK

Så här tycker jag om blogginlägget

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-